Praktische info

DIVINO is een muziek en wijn event georganiseerd door Elyn en Kris Vandenwyngaert.
2e EDITITIE
7 augustus
19H - 23H
Meigoorstraat 17 te Koersel

Parking

Parking in de meigoorstraat

We raden aan om - indien mogelijk - met de fiets of te voet te komen naar DIVINO. Op 7 augustus zal de Meigoorstraat gedeeltelijk afgezet worden zodat er parkingmogelijkheid is in de straat. Gelieve rekening te houden met onze buren en blokkeer geen inritten.

TOEGANG

where it all begins

Een toegangsticket kost €10 en hiervoor krijg je toegang tot DIVINO én 2 consumptiebonnen.

Koop hier je tickets. Je ontvangt je ticket na afrekenen in je e-mail. Breng je ticket mee op je smartphone of uitgeprint naar Divino. Toon deze bij de ingang en krijg 2 consumptiebonnen.

Wat breng ik mee?

Breng je eigen stoel mee

Bij DIVINO kan je je eigen stoel meenemen, zo zit je zeker 'op je gemak' en creëren we een gezellig camping-gevoel. Als dit geen optie voor je is, kan je bij het aankopen van je ticket ook stoelen huren (Aan €1 per stoel). Deze zullen voor je klaarstaan aan de inkom bij DIVINO.

Wat neem je mee naar DIVINO:
- Je toegangsticket
- Je stoel
- Een dekentje of warme trui (het kan afkoelen 's avonds)
- Gepast geld of je smartphone voor consumpties
- Heel veel zin in gezelligheid!

Drinken en eten

Lokaal genieten

Op DIVINO bieden we een zorgvuldig samengestelde drankenkaart aan en heerlijke snacks van Foodtruck Jolien. Alle consumpties worden betaald met consumptiebonnen (te verkrijgen aan de inkom). Een bon = €2. Betalen kan cash (liefst gepast) of met Payconic.
Lees hier wat het aanbod aan Drinks & Food is.

logeren

overnachten regio koersel/beringen

Kom je van ver? Blijf lekker overnachten in Koersel of Beringen. Maak er een weekendje van en ontdek onze mooie streek. Download hier een snel overzicht van originele slaapplekjes en leuke to-do's.

Toegankelijkheid

Voel je welkom

DIVINO is rolstoeltoegankelijk. DIVINO vindt plaats in een weide bij de wijngaard, dus houdt rekening met een gras-ondergrond.

Met dank aan onze sponsors

Keramiekatelier Marleen Maris | eleven11 artgallery
Winkelwagen