Partners & sponsors

Hoofdsponsors

Meraki Brand design

Meraki Design biedt brand strategie en grafisch design voor businesses die hun merk in de spotlight willen zetten.

Tentenverhuur Dries Luc

Tentenverhuur Luc Dries verhuurt niet enkel kadertenten en spantenten maar ook springkastelen, tafels, stoelen en alles wat nodig is om uw tuinfeest, party of trouwfeest te laten slagen !

Aqua Puur Wellness en Kapsalon

Aqua Puur is een ruime luxueuze privé-sauna. Je kan je ook volledig laten verwennen in onze wellness met een heerlijke massage, lichaamspeeling, lichaamspakking, ontharing, pedicure, manicure, gelaatsverzorging. Het team van het kapsalon zorgt voor het perfecte kapsel.

Maris Music production

Music production studio for the heavy genres. Muziekstudio dat mixing en mastering aanbiedt, maar ook muziek licensing.

Partners

Vineae

Wijn van de Koerselse wijngaard Vineae. Geteeld door Kris Vandenwyngaert. 

't aerts paradijs

Het Aerts Paradijs is een kleine lokaal bedrijf in Koersel onder leiding van Jeroen Aerts. Sinds 1993 produceerde Jos Aerts samen met zijn zonen op ambachtelijke wijze cider, bieren en vruchtensappen. In 2014 besloot Jos de overstap te maken van hobbybrouwer tot brouwerij in bijberoep. Vanaf 2019 is de dagdagelijkse leiding door zijn zoon Jeroen overgenomen. Hij breidde de activiteiten uit met een destilleerketel. Hygiëne en kwaliteit zijn voor ons prioriteit. Contacteer ons gerust eens om te komen proeven. Schol!

Foodtruck jolien

De foodtruck van Jolien biedt lekkere warme snacks aan op Divino, maar je vindt haar ook op markten en braderies. Van de lekkerste hamburger tot de knapperigste braadworst. 

Met dank aan onze sponsors

Keramiekatelier Marleen Maris | eleven11 artgallery
Winkelwagen