Drinks & Food

DRANKKAART

Vineae Chardonnay 2020

Strogele wijn. Jonge wijnen bevatten doorgaans voornamelijk primaire aroma’s – veelal fruittoetsen – die zul je hier niet vinden. De neus wordt overheerst door eerder tertiaire aroma’s die aan kruiden doen denken. De verrassing wordt compleet wanneer de wijn geproefd wordt. Dit is geen klassieke eiken of zelfs fruitige Chardonnay. Nee, dit is – voor Chardonnay ongebruikelijk – een halfdroge afwerking die mooi in balans is met het zuren-pallet. Ideaal voor een warme zomeravond.

2 b
Vineae Merlot 2020

Niet echt een rode wijn maar misschien te donker voor een rosé. De bedoeling was een rosé maar de maceratie was misschien iets te lang waardoor de kleur donkerder werd dan bedoeld. Dankbaar gevolg hiervan is de lichte tanninetoets die normaal in een rosé ontbreekt maar die hier dan weer diepgang verleent. Uitgesproken aroma’s van rood fruit als aardbeien, framboos of kersen. Kan zowel koud als op keldertemperatuur een aangename ervaring zijn.

2 B
Paradijs Brons

Een volmondige donker abdijbier met toetsen van karamel. Dit bier wordt gebrouwen met twee verschillende hoppen. Hierdoor ontstaat een rijkelijk smaakpalet. Door vergisting op de fles heeft dit bier een alcoholpercentage van 7,1%.

2 B
Paradijs Goud

Deze blonde trippel is een zoeter biertje dat vlot naar binnen gaat. Maar laat je niet verrassen door het stevige alcoholpercentage van 8,7%. Koriander en appelsien geven dit biertje een kruidige en fruitige toets. Zeer leuk bier voor wie een niet te uitgesproken smaak wil.

2 B
Appel Spritz

Lekkere mocktail met bio appelsap uit 't Aerts Paradijs, met bubbelend water en een gemberaccent. Alcoholvrij genieten!

2 B
Bio Appelsap 't Aerts Paradijs

Appelsap uit het paradijs! De grote hoogstambomen achter de brouwerij voorzien ons elk jaar van een 500 liter sap. De appels worden gewassen, vermalen en geperst tot een hemels goudkleurig sap. Na pasteurisatie wordt het ongefilterd afgevuld in flessen van 25 cl, 75 cl en doosjes van 3 liter. Door het gebruik van verschillende oude rassen smaakt het appelsap niet heel zoet maar heeft een uitgebreide smakenpallet. Het smaakt echt naar appels!

1 B

Foodtruck

DIVINO biedt heerlijke warme snacks van Foodtruck Jolien Dries.

Hamburger (ook veggie)

2B
Cheeseburger (ook veggie)

2B
Hotdog
2B
Frikandel
2B
Mexicano
3B
Braadworst
3B
Bicky burger (ook Veggie)
2B
Bicky cheeseburger (ook Veggie)
2B
Miniloempia's
1B

Onze Partners

Met dank aan onze sponsors

Keramiekatelier Marleen Maris | eleven11 artgallery
Winkelwagen